Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Vier van Zomer

Elfen Tarotkaart - Vier van Zomer

Vier van Zomer

Beschrijving

Het dagelijks leven kan heel hectisch zijn. je kunt afgeleid raken en kansen die je worden geboden niet eens opmerken. je kunt zo gericht zijn op wat je niet hebt, dat je de geschenken die je wel hebt ontvangen niet eens meer ziet. Het is heel belangrijk tijd in de natuur door te brengen en de tijd te nemen je geest en hart te verstillen. Wanneer je dit doet, kun je God, de engelen en de elfen vragen om boodschappen over welke mogelijkheden er voor je zijn die je misschien zelf niet ziet. De hemel biedt je altijd magische geschenken aan, maar jij moet jezelf openstellen om deze geschenken te kunnen ervaren! Een elf staat in een soort gebedshouding, vol zorgen over het verlies dat ze voelt. Ondertussen smeken wonderbaarlijke nieuwe kansen om haar aandacht.

Extra betekenissen

Iets of iemand voor lief nemen. De kracht van meditatie. Een gebrek aan motivatie. Door de bomen het bos niet meer zien. Dagdromen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen