Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Vier van Lente

Elfen Tarotkaart - Vier van Lente

Vier van Lente

Beschrijving

Dankbaarheid is een krachtige manifesterende energie in het universum, die je helpt gracieus te dansen met de magische lichtvoetigheid van de elfen. De tijd nemen om "dank je wel" te zeggen tegen je familie, collega's, de elfen en God, creëert een rondgaande flow die meer en meer overvloed zal brengen. Wees iedere dag dankbaar voor iets in je leven, je kunt dit hardop doen of in je gebeden. Deze kaart kan ook duiden op nieuwe redenen om feest te vieren, die zichzelf binnenkort kenbaar zullen maken. Je zult misschien wat tijd vrij moeten maken voor sociale gebeurtenissen als bruiloften, housewarmings, babyshowers, of andere feestjes om mijlpalen of bevorderingen te vieren. Een gelukkig paar danst dankbaar in een bloemenveld. Op de achtergrond zie je het kasteel dat ze hebben gebouwd, dit staat voor de grote overvloed waar ze zo hard voor hebben gewerkt.

Extra betekenissen

Voelen dat het leven heerlijk is. Trots zijn op je prestaties. Een gevoel van diepe vrede en geluk. Een gelukkig privéleven. Een nieuw thuis.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen