Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Vier van Herfst

Elfen Tarotkaart - Vier van Herfst

Vier van Herfst

Beschrijving

Jezelf met anderen vergelijken kan verwarring scheppen. Misschien zie je de dingen niet zoals ze werkelijk zijn. Het kan voelen alsof je niet goed genoeg bent, terwijl je feitelijk meer gezegend bent dan je beseft. Denk eraan te geven aan hen die nodig hebben. Doneren aan minder bedeelde creŽert een cirkel waarin ook jij ontvangt. Wat je geeft komt naar je terug! Gebruik je hulpmiddelen verstandig. Geef je te makkelijk geld uit? Of houd je iedere euro zo stevig vast dat je er geen enkel plezier aan beleeft? Geld is een hulpmiddel dat gebruikt zou moeten worden om vreugde te brengen, maar ook om. zekerheid voor de langere termijn te scheppen. Als je vrekkig met je overvloed omgaat, kan de Wet van Aantrekking geblokkeerd raken. Je verdient alle materiŽle genoegens van het leven! Houd in gedachten dat deze kaart ook kan duiden op andere zaken dan financiŽn. Het kan in feite alle aspecten van je leven betreffen waarin je te veel of te weinig geeft. Een bijzonder goed bedeelde elf kijkt in de spiegel en ziet alleen gebrek. Door haar angst heeft ze een vertekend beeld van haar situatie.

Extra betekenissen

Heel hard werken voor je geld. De controle niet kunnen loslaten. Angsten over het verliezen van je welvaart. FinanciŽle zekerheid. Teveel schulden.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen