Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Vernieuwing

Elfen Tarotkaart - Vernieuwing

Vernieuwing

Beschrijving

Het is tijd voor een herziening! Sta eens stil bij wat je tot dusver in je leven hebt geleerd. Waar wil je nu heen? je bevindt je nu op een punt waarop je er weer achter komt wie je bent en de toekomst kunt creŽren die jij wilt. Maar om je bestemming te bereiken heb je wel een goede kaart nodig. Visualiseer jouw meest gelukkige toekomst en begin de bijbehorende stappen te nemen. Voel je vrij een vriend te vragen om je te helpen je reis te plannen. Geef bijzondere aandacht aan flitsen van inspiratie en originele creatieve ideeŽn. Deze openbaringen zijn onderdeel van je levensdoel en zijn bedoeld om je te leiden op je weg naar vreugde. Onze elfen worden vergezeld door Jozef van Arimathea, de oorspronkelijke beschermer van de heilige graal in Glastonbury. In zijn latere jaren liet Jozef zijn baard groeien, en misschien doet hij je hier denken aan Sint-Nicolaas, met zijn lijst in zijn handen en zittend onder de heilige meidoornboom die slechts bloeit met Kerst en met Pasen. Het konijn en de vlinder op de kaart symboliseren de lente, een metafoor voor de verandering van winter naar lente in jouw leven.

Extra betekenissen

Een belangrijke mijlpaal. Dingen in een geheel nieuw licht zien. Een roep om je levenslot te vervullen. Oordelen over jezelf en anderen loslaten. Je levensdoel inzien.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen