Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Twee van Zomer

Elfen Tarotkaart - Twee van Zomer

Twee van Zomer

Beschrijving

Wanneer het de ware is, dan voel je dat! Op deze relatie kun je bouwen. Twee harten worden één, in een heerlijk moment van ware liefde. Het is veilig je te verbinden en jezelf toe te staan te beminnen en bemind te worden. Verheug je en geniet van de vlinders in je buik! Soms kom je in een relatie voor uitdagingen te staan. Geef nu niet op! Als er spanningen zijn in je relatie, werk er dan aan. In beider harten is nog liefde. Blijf vertrouwen. De mannelijke elf laat zijn passie voor de vrouw zien door haar naar een bed rode rozen te brengen. Achter hen stort een waterval naar beneden, een verwijzing naar de kracht van de emoties van het paar.

Extra betekenissen

Je verloven of met iemand verbinden. Gelijkwaardige partners. Vergeving en de oplossing van een probleem. Een onverwacht geschenk, Een intieme vriendschap. Een onenigheid beëindigen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen