Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Twee van Winter

Elfen Tarotkaart - Twee van Winter

Twee van Winter

Beschrijving

Nu is het moment om in actie te komen! Je besluiteloosheid heeft je tot nu toe tegengehouden, maar nu mag je jezelf vertrouwen en vooruitgaan. Beslissingen nemen kan soms lastig zijn, maar je intu´tie zal je naar de volmaakte keus leiden. Je kunt je verscheurd voelen tussen dat doen wat je voelt dat juist is voor jou en doen wat iemand anders wilt dat je doet. De kans is groot dat deze kwestie erom vraagt dat je aan je eigen behoeften voldoet. Als het je aan helderheid ontbreekt, kun je God, de engelen en de elfen vragen je een teken te geven, of je kunt kalm luisteren naar je eigen innerlijke stem. Neem vol vertrouwen een besluit! Om vooruit te gaan kan het noodzakelijk zijn compromissen met anderen te sluiten. Laat je niet van je doel afhouden door zorgen uit het verleden. Een kleine elfenjongen moet een moeilijke keuze onder ogen zien. Beide instrumenten maken muziek, maar welk van de twee brengt de muziek van zijn hart tot leven?

Extra betekenissen

Je gevangen voelen tussen verstand en emotie. De situatie overanalyseren. Een probleem negeren in de hoop dat het vanzelf zal verdwijnen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen