Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Twee van Lente

Elfen Tarotkaart - Twee van Lente

Twee van Lente

Beschrijving

Je bent geweldig van start gegaan! Het is alsof de hele wereld aan je voeten ligt! Er doen zich nu keuzes voor met betrekking tot de nabije toekomst, en het belangrijkste wat jij je nu dient te herinneren is dat het veilig is een kans te wagen. Als alles mogelijk was, welke moedige nieuwe stappen zou je dan zetten? Overzie je situatie, en ga dan snel verder. Er liggen nog vele kansen in het verschiet. De mogelijkheid kan zich voordoen om een verbintenis met anderen aan te gaan. Dit kan een prachtige manier zijn om wederzijdse dromen in vervulling te laten komen en elkaar aan te moedigen je passie te blijven volgen. Zorg er wel voor dat je hetzelfde voor ogen hebt voordat je met iemand gaat samenwerken. Onze twee elfen hebben samen aan een prachtige boot gewerd, die nu bijna klaar is. Ze hoeven alleen de paarse vlinderzeilen nog vast te maken, en hun reis naar magisch Avalon kan beginnen!

Extra betekenissen

Een schitterende toekomst. Gezamenlijke creatieve projecten. Succes door hard werken. Grote vooruitgang geboekt. Homorelaties of vriendschappen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen