Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Twee van Herfst

Elfen Tarotkaart - Twee van Herfst

Twee van Herfst

Beschrijving

Jij bent prima in staat meerdere dingen tegelijk te doen! Jouw vermogen tot multitalken en toch geweldig werk af te leveren geeft je ruime mogelijkheden voor de toekomst. Maar het kan ook heel vermoeiend zijn, als je niet geniet van wat je doet. Maak alles wat je doet vreugdevol! Je kunt werk en spel in evenwicht brengen als je plezier zoet in ieder moment. Zelfs als het plezier relatief gezien maar klein is, leidt het je naar steeds groter geluk. De Wet van Aantrekking ziet hoe speels je bent en brengt je meer en meer plezier! Vind de humor in een situatie en je zorgen zullen verdwijnen. Een prachtige elf probeert vele magische ballen tegelijk in de lucht te houden. Ze doet het heel goed, maar heeft ze er ook plezier in?

Extra betekenissen

Goochelen met diverse prioriteiten of taken. Meer bereiken dan je ooit had gedroomd. Alles in de hand hebben. Grote veranderingen aanbrengen in je werk.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen