Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Tien van Zomer

Elfen Tarotkaart - Tien van Zomer

Tien van Zomer

Beschrijving

Tijd doorbrengen met je familie en dierbaren is essentieel voor een rijk en gelukkig leven. De mensen die jij "familie" noemt kunnen je bloedverwanten zijn, of het kunnen mensen zijn die je zelf als familie hebt uitgekozen. Hoe dan ook, liefde en steun bieden aan hen die je na staan en dit ook van hen willen ontvangen is heel belangrijk. Maak ruimte voor hen in je leven. Het is het waard om tijd en energie te investeren in je belangrijkste relaties. je kunt het gelukkige gezinsleven dat je zoekt hebben, vol vrede en emotionele vervulling. Het paar van kaart Twee van Zomer heeft een heerlijk leven voor henzelf en hun kinderen verwezenlijkt. De vlinderboot nabij de kust van Avalon kondigt aan dat de stroom van hun emoties zich zal blijven ontwikkelen en floreren.

Extra betekenissen

Een gelukkig huwelijk. Mensen die je kunt vertrouwen. Blijvende verbintenissen. Emotioneel voldaan zijn. Kinderen liefdevol en verstandig grootbrengen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen