Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Tien van Winter

Elfen Tarotkaart - Tien van Winter

Tien van Winter

Beschrijving

Het is tijd om weg te lopen (of weg te rennen!). Deze situatie is niet langer goed voor je en houdt je alleen maar tegen. Soms is een einde verdrietig, en soms een opluchting. Veranderingen kunnen stressvol en beangstigend zijn, maar vertrouw erop dat deze verandering gezond en noodzakelijk is. Het trekken van deze kaart betekent dat je waarschijnlijk al een tijdje weet dat je verder moet, maar dat je bepaalde banden nog niet kon of wilde verbreken. Laat los en begin je reis naar een gelukkiger toekomst! Stel nieuwe doelen voor jezelf. Maak een frisse nieuwe start! Richt je op de toekomst, niet op het verleden. Een elf verlaat het uitdagende winterse landschap en is onderweg naar een warmere bestemming. Haar zorgen zullen snel voorbij zijn.

Extra betekenissen

De oplossing van problemen. Het einde van een verslaving. Een last die van je schouders valt. Een emotionele overreactie.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen