Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Tien van Lente

Elfen Tarotkaart - Tien van Lente

Tien van Lente

Beschrijving

De boog kan niet altijd gespannen zijn, het leven hoort ook leuk zijn! De combinatie werk en privéleven is misschien een uitdaging, maar het is van wezenlijk belang voor je lichamelijke en emotionele gezondheid. Je werkt te hard. Doe wat je kunt om de stress in je leven te verminderen. Vind momenten in je dag om even pauze te nemen. Wees niet bang God, de engelen, de elfen — of andere mensen — om hulp te vragen. Herverdeel taken onder competente collega's of gezinsleden. Haal alles van je agenda wat niet strikt noodzakelijk is, en gebruik de vrijgekomen tijd om jezelf te verwennen. Onze elfenvriendin op de kaart draagt een zware last, terwijl haar haveloze kleren laten zien dat ze geen eerlijke beloning ontvangt voor haar inspanningen. Het is tijd dat ze de andere elfen om hulp gaat vragen.

Extra betekenissen

Gebukt gaan onder te veel verantwoordelijkheden. Te veel geven en te weinig terug ontvangen. De elfen om hulp vragen. Gezondheidsproblemen veroorzaakt door te zware belasting.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen