Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prinses van Zomer

Elfen Tarotkaart - Prinses van Zomer

Prinses van Zomer

Beschrijving

De Prinses van Zomer is een zachtaardige en gevoelige ziel. Ze heeft heel veel interesse in relaties met andere mensen, maar kan behoorlijk verlegen zijn. Als je op haar nachtkastje zou kijken, ligt daar hoogstwaarschijnlijk een romantisch boek Ze is poŽtisch en schrijft graag, onder andere in haar dagboek, overal haar gevoelens. Als dagdromen een olympische sport was, zou zij de gouden medaille winnen! Als je haar met open armen en een open hart benadert, zal ze je blij omhelzen en in haar leven binnenlaten. Ze zal toegewijd naar al je zorgen luisteren, en innig met je meeleven. (Wanneer de Prinses van Zomer aanwezig is, hoeft niemand alleen te huilen.) Houd alleen wel in gedachten dat ze niet veel levenservaring heeft. Deze prinses neemt alles waar via haar gevoelens, dus misschien komt ze er niet aan toe een en ander goed te overdenken. De jonge elf van de Aas van Zomer is volwassen geworden. Ze geniet van haar eigen tuin, is vol magie en wacht geduldig tot de liefde komt.

Extra betekenissen

Uitnodigingen voor sociale gebeurtenissen. Liefdesbrieven. Een bijzondere nieuwe vriend. Vertrouwelijke informatie. Dromen uitleggen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen