Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prinses van Winter

Elfen Tarotkaart - Prinses van Winter

Prinses van Winter

Beschrijving

De Prinses van Winter is een studente van het intellect. Ze is eindeloos nieuwsgierig over alles. Ze onderscheidt in een paar seconden de waarheid van de leugen en heeft een feitenkennis die je zal verbijsteren! Als er een spannend nieuw idee de ronde doet, kun je er je laatste cent onder verwedden dat deze Prinses er van het begin af aan bij betrokken was. Ze is logisch en realistisch, maar daardoor is het soms lastig echt contact met haar te krijgen. Ze houdt haar emoties meestal voor zichzelf. Ze kan ook scherp uit de hoek komen, en spreken zonder na te denken. Het was echt haar bedoeling niet je gevoelens te kwetsen, ze gaf gewoon haar ongezouten mening. Dus probeer je te richten op de boodschap, niet de boodschappen Maar als ze zich voortdurend kwetsend gedraagt, kun je ervoor kiezen niet langer met haar om te gaan. De kleine elf van de Aas van Winter is nu volwassen, net als haar kameraad. Ze is volledig in haar kracht gegroeid en is nu een sterke jonge vrouw. Maar wees voorzichtig... haar woorden kunnen net zo fel zijn als de grauw van haar metgezel.

Extra betekenissen

Een onvoorspelbare persoon of situatie. De noodzaak om helder te communiceren. Een indigokind of volwassene. Assertiviteit. Objectieve feedback.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen