Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prinses van Lente

Elfen Tarotkaart - Prinses van Lente

Prinses van Lente

Beschrijving

Het is echt opwindend om de Prinses van Lente te Ieren kennen! Er is geen ervaring die ze uit de weg gaat, geen creatieve uitdaging waarmee ze niet wilt experimenteren. Schilderen, zingen, dansen, acteren... ze wil het allemaal uitproberen! Haar optimisme is aanstekelijk, en als je tijd met haar doorbrengt, zul je merken dat je glas dat eerst "halfvol" was, nu gaat overlopen! Onze Prinses is enthousiast en bijzonder creatief. Ze vertoont een bijna kinderlijke uitgelatenheid over het leven waar je gewoon om moet glimlachen. Ze is een enthousiaste vrijwilliger, en iedereen zou zichzelf gelukkig prijzen met haar in het team. Hou wel in gedachten dat met al die energie het soms lastig kan zijn je te blijven concentreren. Ze is snel afgeleid door de volgende nieuwe mogelijkheid en kan afdwalen voor ze haar taak heeft afgerond. Het kleine meisje uit de Aas van Lente is opgegroeid, net als de heilige meidoorn waarvoor ze heeft gezorgd sinds hij door jozef van Arimathea in Glastonbury werd geplant. Een vreugdevol en speels leven ligt voor het grijpen!

Extra betekenissen

Iets doen wat je horizon verbreedt. Een luchthartige benadering. Alles onderzoeken wat je intrigeert. Onbevreesd zijn. Geconcentreerd blijven.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen