Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prinses van Herfst

Elfen Tarotkaart - Prinses van Herfst

Prinses van Herfst

Beschrijving

"Je kunt nooit te veel kennis hebben!"- althans, volgens onze Prinses van Herfst. Deze optimistische, blije jongedame houdt gewoon echt van leren. Ze is alleraardigst en betrouwbaar, opgewekt, en heel slim. Ze heeft ook wel iets ondeugends over zich, dus misschien moet je daar een beetje voor uitkijken! Behalve dat het een groot plezier is om haar in de buurt te hebben, is ze ook verantwoordelijk en heel wijs voor haar leeftijd. Hadden we al gezegd dat ze van leren houdt? Deze slimme meid kan de eeuwige student zijn, en er langer dan gemiddeld over doen om de "echte wereld" in te gaan. Ze kan ook te lang over dingen nadenken voordat ze actie onderneemt. Maar wanneer ze in beweging komt, zal alles volmaak verlopen! De Aas van Herfst is opgegroeid, en de boeken die eerder nog gesloten voor haar waren zijn nu geopend! De kennis die ze heeft verworven heeft de overvloed geleverd die zich op de tafel ophoopt.

Extra betekenissen

Tijd om terug naar school te gaan. Studie en onderzoek. Seminars of cursussen. Goed nieuws wat betreft financiŽn, Een duwtje nodig hebben om op gang te komen. Hogerop komen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen