Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prins van Zomer

Elfen Tarotkaart - Prins van Zomer

Prins van Zomer

Beschrijving

Deze charmeur is dan misschien een prins, maar hij is absoluut de koning van de romantiek! Totaal verliefd op de liefde, kan hij je in een oogwenk vlinders in je buik bezorgen! Hij is beschaafd, artistiek, en introspectief, maar ook dromerig en misschien een beetje melodramatisch. Hij is een hopeloze flirt en zal je gedichten voorlezen terwijl hij je diep in de ogen kijkt. In zijn hart is hij heel royaal en gevoelig. Al zijn aandacht is voor jou, en jou alleen... tot dit niet meer zo is. En daarin schuilt het probleem. Hij is de Prins van de Zomer en oooh, wat zul je een tijdje gelukkig zijn. Misschien wel voor altijd! (Misschien...) Houd in ieder geval in gedachten dat deze Prins erom bekend staat dat zijn blik snel afdwaalt. En hij verspreidt graag overal geluk. Dus pas goed op! In het licht van de volle maan berijdt de Prins een magische paardenbloem. De paardenbloem duidt erop dat hij wensen kan vervullen; maar het hart in zijn hand is gemaakt van glas dus doe voorzichtig!

Extra betekenissen

Verliefd worden. Liefde voor kunst en schoonheid. Geaard blijven tijdens een bijzonder emotionele belevenis. Iemand die goed geheimen kan bewaren.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen