Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prins van Winter

Elfen Tarotkaart - Prins van Winter

Prins van Winter

Beschrijving

Hij beweegt zich bliksemsnel! Wanneer de Prins van Winter arriveert, weet je dat je een snelle actie te wachten staat. Zijn geest is net zo snel als zijn slee, en kan een situatie razendsnel inschatten, waardoor hij meteen aan het werk kan. Wanneer hij op een missie is, kun je beter een stapje achteruit doen en hem de leiding geven (want die neemt hij toch, of je nu wilt of niet). Hij is idealistisch, resoluut, gefocust, en vastberaden. Hij kan ook een beetje impulsief en ondiplomatiek zijn. Dus probeer als deze Prins je arena betreedt, of je hem even tot stilstand kunt brengen om na te gaan of zijn plan echt solide is. De elf beweegt zich in allerijl door het besneeuwde bos. Hij geniet van de opwindende rit, maar kijkt hij wel echt welke kant hij op gaat?

Extra betekenissen

Sterk in je missie geloven. Vechten voor rechtvaardigheid. Plotselinge of onverwachte veranderingen. Rationele oplossingen voor problemen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen