Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prins van Lente

Elfen Tarotkaart - Prins van Lente

Prins van Lente

Beschrijving

Dit is de spreekwoordelijke "prins op het witte paard" en hij is hier om je alle hulp te bieden die je maar nodig hebt! Er is geen taak te groot en geen detail te klein hij schiet je te hulp en neemt lachend de taak op zich. Als je nu iets geregeld wilt hebben, is hij je man. Hij is een grenzeloze optimist en lacht altijd wanneer hij aan het werk is, en zodra de klus geklaard is, krijg je waarschijnlijk ook een vrolijke knipoog van hem. Onze Prins is charmant en dapper, zelfverzekerd en lieve help! altijd bezig. Hij wil namelijk alles zien, alles doen, alles ervaren! Dat betekent dan weer wel dat als er even een pauze valt in alle actie, je met een buitengewoon verveelde prins zit. En een verveelde prins kan een chagrijnige en ongeduldige prins betekenen. Hij vindt het moeilijk zich helemaal te ontspannen en het rustig aan te doen, want er is overal zo veel te doen en te bereiken! Op de kaart berijdt de Prins een konijn, waarop hij zich vlug van het ene avontuur naar het andere voortbeweegt! Konijnen staan erom bekend vooral in de lente actief te zijn (net als onze Prins).

Extra betekenissen

Je springlevend voelen. De drang voelen om aan de slag te gaan. Vele kwesties tegelijk aandelen. Zaken die snelle besluitvoering en afhandeling behoeven. Een verlangen naar avontuur.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen