Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Prins van Herfst

Elfen Tarotkaart - Prins van Herfst

Prins van Herfst

Beschrijving

Het is niet altijd nodig om haastig in actie te komen. "Er zijn mensen die graag eerst een plan maken", zegt de Prins van Herfst. (ja, dat was inderdaad een kleine steek onder water naar de Prins van Winter.) En of deze Prins een plan heeft! Hij heeft alles van a tot z uitgewerkt, met meerdere back-up mogelijkheden voor het geval die nodig mochten zijn. Deze Prins is moedig, galant, betrouwbaar, en vriendelijk. Hij is jouw beschermer en zal altijd op je passen. Hij is in feite een elfenwachter ó met als bijkomend voordeel dat hij een sluitend ondernemingsplan voor je kan opstellen! Maar zijn tempo ligt niet erg hoog. Hij heeft tijd nodig om dingen gedaan te krijgen. Waarschijnlijk zul je geduld moeten hebben. De Prins van Herfst zweeft, langzaam en zachtjes op een boomblad. Hij heeft geen haast om in actie te komen, maar het schijnsel aan de punt van zijn staf weerspiegelt zijn briljante geest.

Extra betekenissen

Behoedzame, maar verstandige handelingen. Een erg harde werker. Een natuurliefhebber, vaak ook vegetariŽr of veganist. Nauwgezette aandacht voor details. Andere mensen voorop plaatsen. Een boodschap van de elfen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen