Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Ontwaken

Elfen Tarotkaart - Ontwaken

Ontwaken

Beschrijving

Het is tijd de dingen vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Je uitdagingen vanuit een totaal andere hoek zien, kan je helpen een nieuw leven te leven of een stagnerende situatie te beŽindigen. Vraag God, de engelen en de elfen om je tekenen te geven die je helpen de dingen in een nieuw licht te zien. Deze kaart kan ook verschijnen om je eraan te herinneren hoe geweldig, onderscheidend en magisch jij bent! Wanneer anderen kwaliteiten van jou waarderen die jij zelf misschien altijd "vreemd" of "ongewoon" hebt genoemd, kun je de ongelooflijke kracht en potentie gaan zien die ligt in het zijn van jouw unieke zelf Dit is een kaart van naastenliefde en vriendelijkheid. Zoals de elfen hun hand naar jou uitsteken en je willen helpen op je pad, zo wordt aan jou gevraagd hetzelfde te doen voor mensen die dit nodig hebben. Het is prachtig hulp en mededogen te schenken aan anderen. Maar denk eraan hierin een evenwicht te vinden, zodat je niet in de valkuil stapt van het blijven geven en jezelf vergeten. De elf op de kaart staat op zijn kop, wat hem een heel nieuw perspectief op de situatie geeft. Het traditionele yin-yang symbool rust op zijn voeten terwijl hij zoekt naar de juiste balans in zijn leven.

Extra betekenissen

Een nieuw gezichtspunt. Verder kijken dan wat direct zichtbaar is. Verborgen actie achter een schijnbare impassie. je vorige levens onderzoeken. Geven zodat anderen kunnen ontvangen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen