Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Negen van Winter

Elfen Tarotkaart - Negen van Winter

Negen van Winter

Beschrijving

Deze kaart verschijnt wanneer je je onnodig veel zorgen maat. Je kunt wel zorgen of plannen hebben waarover je moet nadenken, maar je angst is veel groter dan nodig. Neem de tijd voor een wandeling in de vrije natuur, praat met God, de engelen en de elfen; en breng je geest tot rust. Binnenkort zul je je beter voelen! Blijf rustig ademhalen. Succes brengt vaak stress met zich mee. Als je dit laat gebeuren, kan het lichamelijke en emotionele gevolgen hebben. Zorg goed voor jezelf! Probeer manieren te bedenken om je spanning te verminderen, zoals een massage, acupunctuur, reiki, of jezelf tra teren op een dagje sauna. Een elf is wakker geworden van een nachtmerrie. De duiven vertegenwoordigen de vrede die de hare zou kunnen zijn, maar al haar aandacht is gericht op haar angsten.

Extra betekenissen

Ongegronde angst. Moeite met slapen. De hele wereld op je schouders nemen. Je richten op de slechtst mogelijke uitkomsten. Onnodige schuldgevoelens.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen