Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Negen van Lente

Elfen Tarotkaart - Negen van Lente

Negen van Lente

Beschrijving

Nu je harde werken wordt beloond en je steeds meer resultaten kunt laten zien van je inspanningen, wordt het belangrijk goed te zorgen voor de vruchten van je werk. De energie in de buitenwereld kan intens zijn. Vraag iedere ochtend wanneer je de dag begint aan God, de engelen en de elfen om je te beschermen tegen negatieve mensen en energieŽn. Alles wat gedaan moet worden, kun jij prima aan! Dit is ook de kaart van milieuactivisten en iedereen die van alle planten en dieren van Moeder Aarde houdt. Kom op voor belangrijke zaken, zoals het beschermen van in het wild levende planten en dieren, de oceanen, en onze voedselbronnen. Een prachtige elf staat beschermend voor de pril bloeiende narcissen in haar tuin. Ze wordt vergezeld door haar vrienden de lieveheersbeestjes om haar harmonie met de natuur aan te geven.

Extra betekenissen

Aandacht besteden aan de bescherming van wat je hebt gecreŽerd. je voorbereiden op nieuwe uitdagingen. Een sterk afweersysteem hebben. Standhouden.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen