Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Loslaten

Elfen Tarotkaart - Loslaten

Loslaten

Beschrijving

Je kunt leren van je verleden en verdergaan, of je kunt je erdoor laten tegenhouden. Dit geldt voor alle aspecten van je leven: je relaties, werk en gezondheid. Wanneer een gehechtheid aan je verleden je weghoudt van vooruitgang en vreugde, is het tijd om het verleden los te laten en moedig voort te gaan in een opwindende nieuwe richting! Vaak zijn de veranderingen die je leven binnenkomen verwacht en worden ze zelfs door je verwelkomd. Hoewel vooruitgaan een uitdaging kan zijn, willen de elfen dat je weet dat je toekomst schitterend en magisch is. Wacht niet langer! Zet vandaag nog de eerste stappen in de richting van je geluk! De prachtige vleugels van pauwenveren van onze elf en de witte rozen die ze bij zich heeft staan beide voor zuiverheid en onsterfelijkheid.

Extra betekenissen

Vooruitgaan. Het recht om te veranderen. Een einde dat de weg vrijmaakt voor nieuwe mogelijkheden. Transformatie. Re´ncarnatie.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen