Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Levenservaring

Elfen Tarotkaart - Levenservaring

Levenservaring

Beschrijving

Verandering kan verwarrend zijn, maar hoeft geen reden tot angst te zijn. Het goddelijke houdt van jou en welke veranderingen ook jouw kant opkomen, ze zijn bedoeld om je leven rijker en bevredigender te maken. Vraag God, de engelen en de elfen om je tekenen te geven die je zullen leiden naar alles wat jou energie en verlichting geeft. Richt je blik op de toekomst. Welke kruispunten zie je voor je? Welke voorbereidingen kun je treffen om ervoor te zorgen dat je op het pad naar jouw geluk blijft? Als je de hemel in de gaten houdt, zie je eventuele stormen aankomen en kun je je weg vervolgen naar een nieuwe, opwindende, vredige horizon! Onze elfenvrienden staan bovenop de Tor van Glastonbury voor de toren van de heilige MichaŽl, waar ze zullen bidden om leiding en vragen in welke richting zij het beste verder kunnen gaan.

Extra betekenissen

De behoefte aan een grote verandering. Spiritueel ontwaken. De waarheid zien. Het loslaten van overtuigingen die niet meer weren voor jou. Een wake-up call!

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen