Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Kracht

Elfen Tarotkaart - Kracht

Kracht

Beschrijving

De Gouden Regel vraagt ons anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Wanneer je de mensen om je heen met vriendelijkheid en respect tegemoettreedt, voelen ze zich tot je aangetrokken en ben je een krachtige steun. Met de moed van je overtuigingen kun je elke uitdaging aan groot of klein. je bent een bijzonder gevoelige en zorgzame ziel. Dit is een kracht, geen zwakte! Wees niet bang je begaandheid met anderen te uiten, maar blijf wel voor jezelf opkomen en durf ook nee te zeggen, indien nodig. je ziet onze elf samen met de leeuw en het lam, zij symboliseren de kracht die schuilt in zachtheid.

Extra betekenissen

De kracht van vriendelijkheid. Het vergeven van jezelf en anderen. Moeilijkheden overwinnen door gratie en wilskracht. Geduld hebben met de mensen om je heen. Geloven in jezelf.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen