Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koningin van Zomer

Elfen Tarotkaart - Koningin van Zomer

Koningin van Zomer

Beschrijving

De Koningin van Zomer is beeldschoon en sereen. in haar aanwezigheid voel je een deken van kalmte over je neerdalen. Ze straalt liefde en vrede uit. Ook kent de koningin je gedachten! Ze is buitengewoon intu´tief en begrijpt je hart beter dan jij dat doet. Om die reden is ze een uitrekende raadgeefster, die je helderheid kan verschaffen over elke situatie die je zorgen baart. Deze Koningin beschikt over een diepe liefde voor vrienden en familie en zal er altijd voor je zijn. In feite staat ze voor iedereen klaar. Ze is teerhartig en menslievend, en kan te veel geven. Daardoor kun jij de Koningin van Zomer ervaren als een oververmoeid en behoedzaam persoon. Ze heeft veel gegeven en niet altijd evenveel terug ontvangen. Ze heeft verlies geleden... en daardoor is ze misschien wijzer geworden en laat ze niet langer iedereen naar binnen. De Koningin staat in een veld, omringd door andere elfen. De zonnebloemen duiden erop dat ze in staat is geluk te creŰren, wat de reden is dat zovelen om haar aandacht vragen.

Extra betekenissen

Een goede en betrouwbare vriend. Een belangrijke zaak op je nemen. Bescherming bieden aan hen die hulp nodig hebben. Opletten dat je zowel geeft als ook ontvangt. Een spirituele leraar.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen