Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koningin van Winter

Elfen Tarotkaart - Koningin van Winter

Koningin van Winter

Beschrijving

De Koningin van Winter heeft alles al eens gezien! Ze heeft in haar leven vele moeilijkheden gekend en is er alleen maar sterker van geworden. Ze weet precies wat er gedaan moet worden (ook al heb jij geen idee), en ze wijst je in een handomdraai en met een wetende glimlach de juiste weg. Ook al heeft deze Koningin meer dan haar deel gehad van de uitdagingen van het leven, dit heeft haar alleen maar gesterkt om alles met een korreltje zout te nemen. Ze heeft verbazingwekkend veel geduld en een fijne, rustige uitstraling. Ze is ook waanzinnig grappig! Door haar vele en uiteenlopende ervaringen heeft ze al lang geleden alles en iedereen weggedaan die meer drama dan vreugde in haar leven bracht. Dit heeft haar de bijnaam de "Koningin van de Rommelmarkt" opgeleverd". (Maar dat kun je misschien beter niet recht in haar gezicht zeggen!) Ze is vaak single en kan niet goed omgaan met domme mensen. Ze is bijzonder scherpzinnig en intelligent, en zet je voordat je weet wat er gebeurt stevig op je plaats. Deze Koningin zit in ijzige afzondering. Ze voelt zich op haar gemak alleen, en is blij met de elegante overvloed die haar ervaringen haar hebben gebracht.

Extra betekenissen

Een wijze alwetende vriend. Feng shui beoefenen. Je richten op je werk in plaats van op relaties. Ongetrouwde of gescheiden mensen. Perfectionisme.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen