Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koningin van Lente

Elfen Tarotkaart - Koningin van Lente

Koningin van Lente

Beschrijving

De Koningin van Lente is écht wonderbaarlijk. Ze schrijft op haar werk een marketingplan, regelt een verjaardagsfeestje met 30 kinderen, werkt als vrijwilligster bij het plaatselijke dierenasiel, en is dan ook nog op tijd thuis om zich prachtig aan te kleden voor dat formele zakelijke gebeuren dat zo belangrijk is voor haar wederhelft. Ze is een toegewijde ouder, hartelijk, intelligent en lief. Maar haar allerbeste eigenschap is dat ze een ware vriendin is. Ze zal er altijd voor je zijn, en daarom houdt iedereen van haar! Aan de andere kant kan ze een geduchte tegenstander zijn. Als onafhankelijke en sterke leider wil ze graag dat de dingen gaan zoals zij dat wenst. De kans is heel groot dat je het met haar eens bent... maar zo niet dan kan het heel lastig worden om haar te overtuigen. De Koningin zit op haar troon en overweegt zorgvuldig haar volgende stap. Haar rode jurk wijst erop dat ze een grote passie heeft voor haar plannen, en ze zal niet lang wachten voor ze actie onderneemt!

Extra betekenissen

Vertrouwen op je eigen vaardigheden. Koel en elegant blijven onder vuur. Balans vinden tussen werk en privéleven. Een goede ouder zijn. De vastberadenheid om te slagen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen