Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koning van Zomer

Elfen Tarotkaart - Koning van Zomer

Koning van Zomer

Beschrijving

De Koning van Zomer is iemand die je volledig kunt vertrouwen. Hij is goed op de hoogte van kwesties van het hart en kent de waarde van compassie en begrip. Hij zal rustig naar al je zorgen en dromen luisteren en je wonderbaarlijke inzichten van onschatbare waarde geven. Deze Koning heeft een heel rijk innerlijk leven, vaak als resultaat van een spirituele reis. Hij is een mensenvriend, eervol en ridderlijk. In relaties is hij bijzonder integer. Wel kan hij soms erg intens overkomen. Hij heeft veel meegemaakt, en zijn verlangen om je te beschermen kan leiden tot een advies dat misschien wat bevoogdend Deze Koning is ook een vurig beschermer van vrienden en familie, dus het werkt in je voordeel als je je in zijn aanwezigheid gunstig over anderen uitlaat. Aan de voeten van de Koning van lomer groeien rode rozen, het symbool van ware liefde. Je kunt erop vertrouwen dat zijn bedoelingen eerbaar zijn en zijn gevoelens oprecht.

Extra betekenissen

Een uitstekende echtgenoot en vader. Een bewaker van de vrede. Het vinden van compromissen bij tegengestelde belangen. Betrokken bij kunst en cultuur.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen