Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koning van Winter

Elfen Tarotkaart - Koning van Winter

Koning van Winter

Beschrijving

De Koning van Winter is eerlijk, onpartijdig en heel zakelijk. Ook is hij emotioneel gezien nagenoeg onbereikbaar. Als je op zoek bent naar iemand die je het juiste advies geeft, is hij je man. Als je voor een evenement een spreker zoet die indruk zal maken op iedereen in het publiek, boek deze man meteen. Als je een nieuwe directeur voor je bedrijf nodig hebt, bied hem een contract aan. (Hij zal een stevige bonus vagen.) Hij kan zelfs een groot weldoener zijn, als hij in de zaak gelooft. Maar als je op zoek bent naar een romantische partner, kun je hem misschien beter passeren. Het is niet dat hij een kwade kerel is, in tegendeel, hij is behoorlijk geweldig! Hij is alleen niet echt geschiet voor het voeren van een intiem gesprek, etentjes bij kaarslicht, knuffelen, of lange strandwandelingen. Het gevoelsmens in jou zou zich tekortgedaan voelen door deze Koning als partner. De Koning van Winter loopt in tevreden afzondering met zijn vriend de uil. Wijsheid en intellect zijn de enige vrienden die hij nodig heeft.

Extra betekenissen

Professoren of hoogleraren. Spreken in het openbaar. Briljante ideeŽn. Met de overheid te maken hebben. Zakelijke relaties.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen