Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koning van Lente

Elfen Tarotkaart - Koning van Lente

Koning van Lente

Beschrijving

De Koning van Lente is een inspirerend leider, charismatisch en onverschrokken, met talent voor drama. Hij is waarschijnlijk een leider in welk beroep hij ook kies, maar verbaas je niet als je hem ook in de plaatselijke schouwburg in de hoofdrol ziet! (Hij houdt er erg van in de schijnwerpers te staan.) Deze Koning is vernieuwend en inspirerend, en hij kan mensen tot grootse dingen leiden. Hij houdt van zijn familie en is een echte vaderfiguur. Zijn warme en charmante karakter maken hem heel toegankelijk, en hij wil je graag helpen met zijn wijze raad. Maar probeer hem niet te overschaduwen! Hij wil in het middelpunt van de belangstelling staan en als je net als hij in het volle licht wilt staan, zul je snel alleen staan. De Koning staat, om te laten zien dat hij klaar staat om in actie te komen. Zijn troon is versierd met een gouden leeuw als teken van moed. Ernaast staan een paar bijenkorven die zijn ijver symboliseren.

Extra betekenissen

Een financiŽle meevaller. Een onverwachte voorstander van je zaak. Spreken in het openbaar. Bevorderingen of verbetering op werkgebied.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen