Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Koning van Herfst

Elfen Tarotkaart - Koning van Herfst

Koning van Herfst

Beschrijving

De Koning van Herfst is een vreemde vogel. In zaken heeft hij absoluut gouden handen. Maar, in tegenstelling tot zovelen in de zakenwereld, hebben zijn gouden handen zijn eigen hart beroerd — waardoor zijn hart van goud werd. Nu wil hij de wereld redden! Hij kan honderden mensen leiden terwijl hij ondertussen zijn afval scheidt en zijn volksvertegenwoordiger telefonisch de les leest. Hij is bijzonder dia:mant en zal iedereen die er om vraagt helpen. Wanneer je een dier verwondt, zul je hem tegenover je vinden. (En je wilt niet tegenover hem staan — neem dat maar van ons aan.) Deze Koning houdt van de mooie dingen in het leven en werkt hier heel hard voor. Te hard. Waar is je echtgenoot? Oh. Op kantoor. Onderweg. Bij die demonstratie. Maak je geen zorgen... hij zal weer naar huis komen. Uiteindelijk. De Koning van Herfst zit op zijn troon waaromheen grote trossen rijpe druiven hangen. De druiven symboliseren de overvloed die hij heeft gecreëerd, en de Duitse herder aan zijn zijde staat voor zijn vermogen om zijn voorspoed veilig te stellen.

Extra betekenissen

Een gulle en meelevende werkgever. Een natuurlijk gevoel voor zaken. Vechten voor het goede. Een bloeiende carrière. Aanstaande pensionering.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen