Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Het Wiel

Elfen Tarotkaart - Het Wiel

Het Wiel

Beschrijving

Het oponthoud is voorbij, en het is tijd om weer in beweging te komen! De elfen maken het toneel klaar voor een magische tijd waarin je een aantal zeer gewenste veranderingen kunt doorvoeren. Deze kaart kondigt heerlijke synchroniciteit aan, het geluk lacht je op alle fronten toe! Denk eraan dat de elfen de zaken in beweging hebben gebracht, maar dat jij ervoor moet zorgen dat de vaart erin blijft. je plotselinge sprong voorwaarts brengt misschien de noodzaak tot wat meer onderzoek met zich mee. Als je je gedwongen voelt antwoorden te zoeken op onbeantwoorde vragen, doe dit dan vlot en optimistisch. Omgeef je met positieve mensen die je aanmoedigen en je succes toejuichen. Een elf zit aan een spinnewiel, en maai prachtige gouden draden. Maar in dit geval creŽert het Wiel golven en golven gouden haarlokken voor de elf ó een heel persoonlijk symbool van de welvaart die haar kant op zal komen.

Extra betekenissen

Nieuwe deuren openen zich. Een buitenkans. De kracht van positieve verandering. Vooruitgang boeken. Optimistisch blijven over je plannen. Wie goed doet, goed ontmoet. Een nieuwe auto of reis.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen