Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Gerechtigheid

Elfen Tarotkaart - Gerechtigheid

Gerechtigheid

Beschrijving

Het is nu heel belangrijk om achter je principes te blijven staan. Vertrouw erop dat je denkbeelden correct zijn en op den duur zal dat voor iedereen duidelijk zijn. Sta niet toe dat anderen je overtuigingen of prioriteiten uit je hoofd praten. Wees onpartijdig en objectief wanneer je wordt gevraagd besluiten te nemen waarbij andere mensen betrokken zijn. Maar bedenk dat objectiviteit altijd moet worden gecompenseerd door compassie. Wanneer je deze kaart trekt, kun je er zeker van zijn dat de situatie in jouw voordeel zal uitpakken. jouw kant zal duidelijk worden gezien bij bemiddelingen, juridische beslissingen en besluiten van het bevoegd gezag. Onze elfentweeling staat voor Excalibur, het legendarische zwaard van koning Arthur. Dit zwaard stond erom bekend alleen diegenen te helpen die waardig waren en een zuiver hart bezaten.

Extra betekenissen

Je doelen steeds helderder voor ogen krijgen. Advocaat van de waarheid zijn. Eerlijke en objectieve beoordelingen. Weldoordachte besluiten nemen. Opkomen voor wat juist is. Documenten zorgvuldig doornemen voor je tekent.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen