Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Evenwicht

Elfen Tarotkaart - Evenwicht

Evenwicht

Beschrijving

Het is tijd jezelf open te stellen voor compromissen en samenzwering. Voor de volmaakte oplossing telt ieders inbreng mee en komen alle bijdragen samen in een win-winoplossing waarbij iedereen zich goed voelt. Het is tijd om even pauze te nemen, een paar keer diep adem te halen, of even rustig met de elfen in de vrije natuur te wandelen. Vraag hen alle zorgen die je hebt weg te nemen zodat je weer in vrede kunt zijn. Deze tijd van reflectie kan je helpen je bewust te worden van nieuwe en creatieve oplossingen. Sta open voor unieke ideeŽn die samen onverwachte en opwindende resultaten kunnen geven. Onze elf staat voor de machtige leeuw bij de monding van de bron van de Chalice Wel!. Het bloedrode ijzererts in het water staat voor de vrouwelijke energie, terwijl het witte water staat voor de mannelijke kracht. Samen worden ze verzameld in de kelk, en staan ze symbool voor het evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke krachten in onszelf. De twee energieŽn zijn even belangrijk voor scheppingswerk, gezondheid, succes en geluk.

Extra betekenissen

Matiging en zelfbeheersing. Verschillende gezichtspunten samenvoegen om de beste mogelijkheid te creŽren. De tijd nemen, je niet haasten. Een reactie die past bij de situatie.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen