Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Ego

Elfen Tarotkaart - Ego

Ego

Beschrijving

Geluk kan ongrijpbaar zijn als je niet duidelijk bent over jouw prioriteiten, motivatie, en gedragslijnen. Tijd nemen voor zelfreflectie geeft je de kans grote persoonlijke openbaringen te ervaren en zelfvergeving te beoefenen. Zie wie jij werkelijk bent. Laat die delen die je niet langer dienen los. Laat schuldgevoelens, angst en verwijten los. Heb mededogen met jezelf. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf ik hou van je omdat je goddelijk perfect bent in dit moment Ontgift van schadelijke voeding, substanties en mensen. Zie je angsten onder ogen en bevrijd jezelf van alle beperkingen en zelf opgelegde begrenzingen. Geef jezelf toestemming om vrij te zijn! Onze elfenvrienden staan voor een traditioneel Keltisch Beitane-vuur, een heilige ceremonie in de lente om het oude los te laten ó zoals schuld, angst, verwijt en andere producten van het ego - en het nieuwe te verwelkomen.

Extra betekenissen

Vaststellen wat de oorzaak is en wat het symptoom. Te veel belang hechten aan materiŽle zaken. Verstrikt raken in angst en zorgen. Afhankelijkheid of verslaving.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen