Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Eenheid

Elfen Tarotkaart - Eenheid

Eenheid

Beschrijving

Leren hoe dingen traditioneel werden gedaan, kan soms heel effectief zijn. Maar op andere momenten dienen we juist buiten de kaders te denken en nieuwe en creatieve manieren in beschouwing te nemen om onze doelen te bereiken. Verschillende methodes oud en nieuw - bespreken met mensen die je vertrouwt, kan je helpen te bepalen op welk moment je welke aanpak volgt. Als je doelen op weerstand stuiten, kan dit een gevolg zijn van de door jou gebruikte methode, en niet zozeer van een tekortkoming in je plannen zelf. Sta open voor de mening van mensen die je vertrouwt inzake de juiste strategie. Het hebben van een steungroep van vrienden en een spirituele leraar die staat voor wat hij of zij verkondigt zal je omhoogtillen en je helpen pal te staan in alles wat je doet. Het is belangrijk altijd op het pad der integriteit te blijven in ieder aspect van je leven. De Wet van Aantrekking beloont hen die hun droom volgen en daarbij eerlijk en oprecht blijven tegenover anderen. Sluit je aan bij organisaties of mensen met hoge spirituele idealen. Onze twee elfenstudenten op deze kaart hebben een mentor gevonden die hun zowel de oude als de nieuwe manieren van denken onderwijst.

Extra betekenissen

Onderneem de juiste stappen om de juiste reden. Trouw blijven aan je principes. Een spiritueel leraar voor anderen zijn en/of er een raadplegen voor begeleiding. Het respecteren van ouderen of het verleden. De kracht van het gebed.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen