Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Drie van Zomer

Elfen Tarotkaart - Drie van Zomer

Drie van Zomer

Beschrijving

Wanneer vanuit het universum prachtige muziek klinkt, dans! Wanneer het leven je vreugdevol nieuws brengt, vier het! je dankbaarheid tonen voor wat de hemel je heeft gegeven brengt vanzelf meer geluk, en dus nog meer om dankbaar voor te zijn. Omarm dit moment als een druppel in de oceaan van zegeningen die God, de engelen en je elfenvrienden nog voor je in petto hebben! Denk eraan de mensen om je heen te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Breng tijd door met familie en dierbare vrienden. je woorden zullen een warm onthaal vinden en je oprechte intenties zullen worden geprezen. Een drietal elfen genieten van het koele water op een warme zomerdag terwijl ze vieren hoe mooi hun leven is.

Extra betekenissen

Een naderende bruiloft. Zwanger worden of bevallen. Prima gezondheid. Deel worden van een hechte groep of "zelfgekozen" familie.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen