Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Drie van Winter

Elfen Tarotkaart - Drie van Winter

Drie van Winter

Beschrijving

Het vraagt veel moed de teleurstellingen uit je verleden onder ogen te zien en heling plaats te laten vinden. Probeer bij anderen troost en liefde te verkrijgen. Vraag God, de engelen en de elfen om een helder begrip van alles wat met deze situatie te maken heeft. Stel je open voor de warme omhelzing van compassie en vergeving, en voor de wijsheid van anderen die misschien hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Sluit je hart niet af voor behulpzame mensen. Door nu aan je verdriet te werken, zet je de eerste stap richting heling, in plaats van keer op keer te worden overvallen door ongelukkige emoties. Onze elfenvrienden staan voor de heilige meidoornboom. Volgens de legende verschoon de boom toen Jozes van Arimathea, een volgeling van Jezus die hem van het kruis hielp, de wandelstok van Jezus in de grond stak op een heuvel in Glastonbury. De staf werd de heilige meidoorn, die alleen maar bloesem draagt met Kerst en met Pasen.

Extra betekenissen

Jezelf en anderen vergeven. Wonden uit het verleden loslaten. Misverstanden helen. Sterker worden door moeilijkheden. Er zijn voor mensen in nood.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen