Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Drie van Lente

Elfen Tarotkaart - Drie van Lente

Drie van Lente

Beschrijving

Je hebt veel bereikt, en nu werpt je harde werken zijn vruchten af! Terwijl je wacht op je beloningen, is dit een goed moment om even te filosoferen over je volgende stap. Je hebt een langetermijnvisie nodig. De kennis die je sinds het begin van je laatste onderneming hebt vergaard, kun je gebruiken om in de toekomst nog grotere successen te creŽren. Op dit moment is het van belang geduld te hebben, zolang je dromen nog in prille bloei staan. Ze zullen floreren, maar dit kost nog iets meer tijd. De elf heeft takken van de heilige meidoorn van Glostonbury in haar handen, vol bloesems van de goddelijke boom die door jozef van Arimathea in de Aas van Lente is geplant. Ze wacht op de vlinderboot die straks vanuit Avalon onze kust zal aandoen, en de schatten met zich mee zal brengen die door haar harde werken zijn gemanifesteerd.

Extra betekenissen

Het uitreiken of ontvangen van tekenen van succes. Voldoening over je uitstekende werk. Een opwindend nieuw avontuur uitkiezen. Zakenreizen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen