Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Drie van Herfst

Elfen Tarotkaart - Drie van Herfst

Drie van Herfst

Beschrijving

Je hebt veel verborgen talenten en een verscheidenheid aan ongelooflijke vaardigheden! Door deze talenten publiekelijk te tonen, zul je persoonlijk groeien en grote financiŽle beloningen oogsten. je creativiteit verdient het om tot grote hoogten te mogen stijgen. Werk alleen samen met mensen die je enthousiasme delen en genieten van creatief partnerschap. Volg je passie, ook wat je werk betreft. Als je iets met hart en ziel doet, zal dat van je werk af stralen. Je kunt met je creativiteit succesvol de kost verdienen! Er is een reden voor dat je wordt aangetrokken tot dat wat je vreugde geeft, dit zal je namelijk overvloed brengen. Onze elf de ambachtsman heeft twee van de drie bestelde kristallen aronskelken voltooid. Wanneer zijn werk klaar is, zal hij zeer goed worden beloond.

Extra betekenissen

Beloond worden voor je talenten. Meesterschap bereiken in wat je doet. Goed kunnen samenwerken. Collegialiteit. Een mentor vinden of zijn.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen