Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Zegewagen

Elfen Tarotkaart - De Zegewagen

De Zegewagen

Beschrijving

Je hebt het tot nu toe geweldig gedaan! Maar er zijn op dit moment vast nog wel verschillende zaken die voorrang hebben waarin je een evenwicht moet zien te vinden. Er kan een beroep op je gedaan worden om meer dan één stuwende kracht onder controle te houden. Blijf gecentreerd, sterk en vastberaden. Koers standvastig op jouw doel af en Iaat je niet van je pad afbrengen. Je kunt veel meer bereiken dan je beseft. Dit is jouw tijd om te stralen! Aandacht vragen voor jezelf of je werk voelt misschien ongemakkelijk, maar is op dit moment absoluut noodzakelijk. Wees jezelf en wees positief in je omgang met andere mensen en met het publiek, en jouw enthousiasme voor je plannen zal ervan afspatten en je zelfvertrouwen zal groeien. Onze wagenmeester drijft een tweetal libellen aan. Deze magische wezens zijn in staat elke richting in te slaan — met een ongelooflijke snelheid! Dat onze wagenmeester in staat is de libellen onder controle te houden en de juiste richting op te sturen, is een blijk van haar volharding en bekwaamheid.

Extra betekenissen

Zelfbeheersing. Een grote zege! Vieren wat je hebt bereikt. je dromen waarmaken. Transportmiddelen. Werkgerelateerd vereer.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen