Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Ster

Elfen Tarotkaart - De Ster

De Ster

Beschrijving

Nu is het moment om te geloven! Moeilijkheden vervagen zodra de vreugde die komt van een rotsvast vertrouwen je weg oplicht als een heldere sterrenhemel. Het leven heeft wonderbaarlijke, magische dingen voor je beschikbaar. Er is nu geen ruimte om aan je zelf te twijfelen. Kijk naar de toekomst met hoop en optimisme. God, de engelen en de elfen kunnen je helpen alles wat je nodig hebt voor een gelukkig leven of leuker werk te manifesteren. Vertrouw op jezelf en je vaardigheden. Laat je vertrouwen groeien. Zoals de sterrenbeelden zal het je leiden naar rijke en vervullende spirituele inzichten. Onze elf opent de Chalice Well en laat de aloude helende en manifesterende energie voor je vrij.

Extra betekenissen

Geloof kan bergen verzetten. Geloven in je toekomst. Geluk. Licht aan het einde van de tunnel. Plotseling weten wat de volgende stap moet zijn. Spirituele vreugde.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen