Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De MagiŽr

Elfen Tarotkaart - De MagiŽr

De MagiŽr

Beschrijving

Er is niets wat jij niet kunt bereiken! De elfen zijn vol magie en kunnen je helpen alles wat je nodig hebt om een succes te worden te manifesteren. De hulpmiddelen die je nodig hebt zullen als vanzelf verschijnen: geld, vernieuwende ideeŽn, creatieve talenten, of vrienden die je willen helpen. Wanneer je beseft wat je hebt en daarnaast weet wat je wilt, geef je de elfen de kans je de volmaakte geschenken te sturen. je hebt geweldige vaardigheden en creatieve gaven waarop je kunt vertrouwen. Toch is het ook verstandig om mensen met ervaring om advies te vragen. Laat anderen deuren voor je openen of je voorstellen aan mensen die je in de juiste richting kunnen wijzen. Onze MagiŽr heeft de Glastonbury Tor helemaal tot aan de top beklommen, waar hij toegang kreeg tot nieuwe wijsheid en bescherming. Nu loopt hij over het makkelijke deel van de weg, naar de voet van de berg.

Extra betekenissen

Je leven in eigen hand nemen. Alles kunnen doen. Succes door uitstekende voorbereiding. Het talent grootse dingen te volbrengen. Het visualiseren van je dromen en verlangens.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen