Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Maan

Elfen Tarotkaart - De Maan

De Maan

Beschrijving

Het universum stuurt je op dit moment boodschappen over de volmaakte volgende stap. Luister naar de leiding die je ontvangt in de vorm van intu´tie, synchronistische gebeurtenissen, symbolen en nachtelijke dromen. Wees bedacht op mensen of situaties die niet helemaal zo zijn als ze lijken. Doe een reading of praat met een professional of een spirituele vriend. Omarm de liefdevolle informatie die je ontvangt... die is je door de hemel gezonden! Zorgen zijn onnodig en zullen je vooruitgang alleen maar vertragen. Er is geen reden om bang te zijn. Laat je angst los. Als een deel van je leven niet langer juist voelt, vertrouw dan op je intu´tie en maak de nodige veranderingen. Onze elf bespeelt een snaarinstrument in het licht van de jonge maansikkel. In de weerspiegeling in het water bespeelt ze echter een ander instrument, wat erop duidt dat niet alles is wat het lijkt onder de maan.

Extra betekenissen

Paranormaal bewustzijn. Zien wat je eerder niet zag. Niet langer bang zijn. Een professioneel medium of kaartenlezer worden. Verborgen informatie. De kracht van je nachtelijke dromen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen