Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Kluizenaar

Elfen Tarotkaart - De Kluizenaar

De Kluizenaar

Beschrijving

Je bent nooit alleen! Zelfs als dit het geval lijm te zijn, ben je altijd omringd door God, de engelen, en de elfen, die jou willen helpen. je kunt hen altijd om hulp vragen, en dan zullen zij het pad dat leidt naar vrede en geluk verlichten. Het is van groot belang altijd jouw licht te laten stralen, zodat andere mensen je kunnen volgen op je weg. Op die manier ben je voor hen een baken van inspiratie. Door iemand die jij bewondert na te volgen, kunnen anderen weer van jou leren. Het kan zelfs tijd zijn om zelf een leraar te worden, of een mentor voor mensen die leiding nodig hebben. Onze Kluizenaarster heeft een vergulde davidster in haar hand, een symbool voor hemelse leiding en van de nakomelingen van de Bijbelse koning David.

Extra betekenissen

Je een tijdje vredig terugtrekken uit de samenleving. Mijmeren over de mysteriŽn van het leven. Zoeken naar verlichting. Opnieuw contact zoeken met de Bron.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen