Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Keizerin

Elfen Tarotkaart - De Keizerin

De Keizerin

Beschrijving

De fase van plannen maken is nu voorbij. Gefeliciteerd! je hebt uitstekend werk gedaan en bepaald wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om een succes te worden. Nu is het moment daar om aan de slag te gaan! Niet blijven mijmeren over de beste strategie. Als je al iets over het hoofd gezien hebt in je plannen, openbaart het zich vanzelf wanneer je verder gaat. Dus richt je ogen op de horizon en kom in beweging! Het is een bijzonder gunstige tijd voor creatieve inspanningen. Dit kan ook het verlangen inhouden een kind te krijgen of een nieuw project te starten dat jij als "je kindje" beschouwt. Probeer, waar mogelijk, een kunstzinnige draai te geven aan elke stap die je onderneemt op je pad. Doordrenk al je taken, groot en klein, met vreugde en de wetenschap dat niets je kan tegenhouden! Onze Keizerin staat op de binnenplaats van een kapel, symbolisch voor de Bron van inspiratie. Het kindje dat een hoed draagt in de dop van een peulvrucht laat de Keizerin het belang zien van het creŽren van iets nieuws. Dit kan de geboorte van een kind betekenen of het begin van een spannende nieuwe onderneming!

Extra betekenissen

Hard weren wordt beloond. Vindingrijkheid. Succesvolle ondernemingen. Houden van luxe. Een heleboel gedaan krijgen. Zorgzaam zijn voor anderen of voor jezelf. Moederfiguur. Zwangerschap en geboorte.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen