Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Keizer

Elfen Tarotkaart - De Keizer

De Keizer

Beschrijving

Elke droom heeft liefde en passie nodig om te groeien, maar vraagt ook uitvoerige overweging en goed leiderschap. Een goede organisatie, met een stapsgewijs plan, kan belangrijk zijn om je levensdoel te vervullen. je kunt je heel makkelijk verliezen in de opwinding van je dromen en dan belangrijke details vergeten. je in het begin goed voorbereiden zal je veel tijd besparen die je kunt gebruiken om je plannen te verwezenlijken. Je hebt het in je een bekwaam en ruimhartig leider te worden! Om je visie over te brengen heb je woorden nodig die inspireren, maar ook aangeven hoe diep je betrokken bent bij de mensen om je heen. Vraag wijze raad aan ervaren leiders. De wereldbol bovenaan de staf van de Keizer geeft weer dat de zorgen van de wereld zijn eerste prioriteit hebben, en dit vraagt om een goed beoordelingsvermogen. Maar het hart laat zien dat ook compassie voor anderen onderdeel is van de besluiten die hij neemt. De Keizer staat onder een roosvenster, dat symbool staat voor de 12 discipelen van Jezus en het belang van samenzwering, steun, en leiderschap.

Extra betekenissen

Zaken logisch doordenken. Werelds succes. Vertrouwen op intellect. De balans bewaren tussen dagelijkse beslommeringen en het grote geheel. Vaderfiguur. Verantwoordelijkheid nemen voor anderen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen