Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Hogepriesteres

Elfen Tarotkaart - De Hogepriesteres

De Hogepriesteres

Beschrijving

De Hogepriesteres verzekert je ervan dat je spirituele gaven echt zijn en dat je intu´tieve inzichten kloppen. Ze wil dat je weet dat niets in de spiritualiteit nog geheim is. Daarom laat ze je al de wijsheid die ze heeft vergaard zien, in de hoop dat je die zult gebruiken om diepe inzichten in jezelf te verkrijgen. De belangrijkste openbaringen komen van binnenuit. Probeer tijd te nemen om te mediteren, of maak lange meditatieve wandelingen in de vrije natuur. Stel jezelf de vraag, Wat wil ik werkelijk? Volg ik mijn eigen weg of probeer ik het anderen naar de zin te maken? Geluk komt voort uit de wetenschap dat de keuzes die je maakt jouw hoogste levensdoel dienen. je lichaam is een machtig instrument dat je de juiste kant op kan leiden. Schenk aandacht aan je emotionele reacties op de verschillende opties die je aangeboden worden en gebruik ze als kompas om je te leiden op je pad. Deze kaart geeft aan dat je spirituele zintuigen op het moment zeer sterk zijn je kunt vertrouwen hebben in wat je instincten je over situaties en personen vertellen. Onze Hogepriesteres staat voor de ru´nes van de abdij van Glastonbury, een plaats van religieuze en politieke verdeeldheid. Met haar geopende boek staat de Hogepriesteres symbool voor het aanvaarden van de vele spirituele wegen die leiden naar de liefde van God.

Extra betekenissen

Belangrijke nachtelijke dromen. Spirituele kennis of verlichting. Plannen maken alvorens in actie te komen. Informatie verzamelen om later tot een besluit te komen. je strategieŰn voorlopig voor jezelf houden.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen