Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Geliefden

Elfen Tarotkaart - De Geliefden

De Geliefden

Beschrijving

Jij verdient magische en duurzame liefde! De elfen zijn pleitbezorgers van romantiek en diepe vriendschappen voor iedereen. Deze kaart duidt erop dat je op het punt staat een belangrijke relatie aan te gaan. Als je al een dergelijke relatie hebt, wijst deze kaart erop dat positieve veranderingen nu mogelijk zijn en nagestreefd dienen te worden. De liefdesrelatie waarop deze kaart duidt is krachtig en is vaak verbonden met een vorig leven. Deze kaart kan ook wijzen op de noodzaak een belangrijke beslissing te nemen. Of deze nu wel of niet met relaties te maken heeft, ze zal zeker emotionele gevolgen hebben. Dit is geen verstandelijke keuze, maar een keuze vanuit het hart — en hoewel je misschien niet weet wat je moet doen, je zult zeker voelen wat de juiste weg voor je is. Nadat ze vanuit Glastonbury de leylijnen van de heilige graal hebben gevolgd, verloven de Geliefden zich in Rosslyn Chapel in Schotland, een kapel vol gebeeldhouwde symbolen, onder andere gerelateerd aan de graalmysterieėn. Op de gebrandschilderde ramen van de kapel zien we Sint Fransiscus van Assisi, die staat voor de pure, spirituele liefde in deze relatie, naast een afbeelding van een militair piloot, symbool van toewijding, moed, en verbintenis binnen het huwelijk.

Extra betekenissen

Verloving of huwelijk. Ware liefde. Uitersten die elkaar aantrekken. Emotionele steun zoeken bij anderen. Uitstekende gezondheid.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen